The Mundane "Griežam nost" (video) (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašmāju grupa "The Mundane" piedāvā savas jaunākās dziesmas "Griežam nost" video!

Pirms mēneša radiostacijās nonāca grupas "The Mundane" jaunākais singls "Griežam nost". Pa šo laiku ir pabeigts arī dziesmas videoklips.

Jaunā video iznākšanu grupa atzīmēs ar koncertu piektdien, 28. novembrī, LMA Studentu klubā, Toma Grēviņa piedāvātās pasākumu sērijas "Pop Beats Poetry" ietvaros.

Klipa veidošanā kā scenāristi, aktieri, kaskadieri, režisori un producenti darbojušies grupas dalībnieki Gatis Zaķis, Andis Grīva un Dagnis Neilands, bijušais "The Mundane" basģitārists Maa, kā arī Miks Trautmanis. Klipa operators - liepājnieks Juris Pīlēns.

"Videosižets radies kādā agra pavasara dienā, kad vairākas no masu saziņas līdzekļiem neatkarīgas personas tomēr atzina savu un citu cilvēku pārlieku lielo atkarību no domu un gribas restrukturizējošām tālvadības iekārtām," par klipa tapšanu stāsta grupas dalībnieki.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu