Dabasu Durovys "Tai tam byus byut" (audio) (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Grupa "Dabasu Durovys" laidusi klajā jaunāko singlu "Tai tam byus byut", kas ir pirmais skaņdarbs, kas radīts pēc pērn septembrī izdotā debijas albuma "Ļepetņīks".

Audio:

Dziesmas "Tai tam byus byut" teksta un mūzikas autors ir Arnis Slobožaņins. Dziesma ierakstīta skaņu ierakstu studijā PAKAC, ierakstā piedalījušies Jānis Veliks (bungas), Uģis Vilcāns (basģitāra), Arnis Slobožaņins (ģitāras), Egils Kulmanis (saksofons), miksu un māsteringu veicis Armands Treilihs

Grupas mūziķi par dziesmu stāsta, ka bija diezgan jocīgi un neierasti turpināt ierakstus pēc tam, kad septembrī tika izdots albums. Jaunajiem gabaliem gribējās piešaut kaut ko īpašu. Dziesmā nedaudz paeksperimentēts instrumentu partijās, dažbrīd tie nedaudz iziet no "rāmjiem" bet tik un tā viens otru papildina – vismaz tā šķiet pašiem mūziķiem. Dziesma tapusi 2008. gada vasarā, sākumā bija mūzika un tad vārdi, kuri radās, nedaudz pārvarot savu patmīlību – jo nāk no sirds.. Grupas mūziķi atzīst, ka tas ir tas, kas nepieciešams Valentīndienas noskaņas radīšanai.

Grupa "Dabasu Durovys" izveidota 2006. gada sākumā Daugavpilī, līdz šim piedalījusies vairākos jauno grupu konkursos, sniegusi apmēram 60 koncertu dažādās Latvijas pilsētās. 2008. gadā grupai izdots pirmais albums "Ļepetņīks" (latgaliski "taurenis") un vienlaikus televīzijā nonāca pirmais videoklips "Trejūs naktī".

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu