Otra Puse "Savādā" (audio) (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

"Otra Puse" un tās solists Normunds Pauniņš (Dj Norsky) piedāvā grupas jaunāko singlu "Savādā".

Audio:

""Otra Puse" ir ierindojama pie gaumīgi godīgajām grupām, jo, manuprāt, šo mūziķu sirdsapziņa neatļauj izmantot medijus, dotācijas, u.c. iespējas manipulēt ar cilvēku gaumi un uzdot vēlamo par esošu..." tā par grupu saka singla "Savādā" vārdu autors Roberts Gobziņš.

Dziesmas pirmā versija tapusi 90. gadu beigās "Elko Music" studijā, kurā toreiz darbojās dziesmas mūzikas autors Ivars Makstnieks un solists Normunds Pauniņš. Un tad vairāk nekā 10 gadus gaidījusi savu atdzimšanu. Ivars Makstnieks (mūzikas autors, taustiņi), Roberts Gobziņš (dziesmas vārdi), Normunds Pauniņš (balss), Gints Saulītis (ģitāras), Mārtiņš Burkevics (basģitāra, mix).

"Tā bija karsta vasaras diena, kad "Savādās" tekstu uzrakstīja vienas stundas laikā. Ļoti talantīgiem cilvēkiem, kāds ir Roberts Gobziņš, daudz laika nevajag," stāsta dziesmas mūzikas autors Ivars.

Roberts Gobziņš ir daiļrunīgāks:

"Tas ir stāsts par to, ka es esmu tikai puse, kas meklē otru. Un nedrīkst aizmirst, ka arī es tieku meklēts, tāpēc dzīvoju nepārtraukti iemīlējies, tikai vēl nezinu, kāds ir šis objekts un kur atrodas. Neliela, viegla nopūta - PAR VĒLU - nozīmē, ka man labāk patīk gadu tūkstošiem pastāvošās morāles normas, nevis šodienas sabiedrībā pieņemtie stereotipi. Man ļoti žēl cilvēku, kuri netiecas pēc kaut kā tāda, par ko varētu atdot dzīvību. Piemēram, lāse avota ūdens stereotipu tuksneša vasaras karstumā. Lāse no dzīvā, kustīgā, plūstošā avota ūdens. Tas veldzē stiprāk par stāvošo, nekustīgo ūdeni. Un katru plūstošā ūdens lāsi man nedabūt, jo tā būs jau prom, būs par vēlu, kamēr vien palikšu krastā un veldzēšos ar saujā pasmelto, tagad jau stāvošo un nekustīgo. Tikai tad, kad pieņemšu lēmumu tālāk būt kopā ar kustīgo ūdeni, es tikšu pie otras puses un būšu gatavs lielākam ceļojumam par dzīvi un nāvi."

Šobrīd grupa gatavo jaunu albumu, kurš solās iznākt šā gada pavasarī. Koncerti: 22. februāris – LMA, Studentu klubs; 28. marts – muzikālais teātra klubs „Kabata”.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu