Xenos "Vai tu zini, kas ir mīlestība?" (video) (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju poproka grupa Xenos, kura līdz šim izdevusi divus albumus un jau iepriekš sevi pieteikusi ar veiksmīgiem singliem, piedāvā jaunu dziesmu "Vai tu zini, kas ir mīlestība?".

Līdz ar šo dziesmu skatītājiem tiek piedāvāts arī grupas pirmais videoklips.

Grupas mūziķi priecājas, ka singls iznāk tieši februārī, mīlestības mēnesī, tuvojoties Valentīndienai, jo dziesma ir par pilnīgu mīlestību, pēc kuras mēs šajā dzīvē varam tiekties un piedzīvot. Tā uzdod jautājumu, vai tu pazīsti tādu mīlestību, kura atdod visu, cer uz visu, pārvērš sirdi, liek mainīties, kura nebeidzas un atjauno. Videoklipa projekcijās var redzēt, ka dzīve ap mums rit savu gaitu un ir piepildīta ar dažādiem piedzīvojumiem un notikumiem, bet tam cauri vijas izdziedātais vēstījums, ka mīlestība ir tā, kura piešķir dzīvei jēgu un dara cilvēku laimīgu.

Singla ieraksts veikts Latvijas Kristīgā Radio studijā producenta Valda Indrišnoka un inženiera, radošu ideju ģeneratora Edgara Rubeņa vadībā. Ierakstā piedalījās grupa Xenos: Santa Lozinska (vokāls), Māris Veliks (elektriskā ģitāra), Sandis Feteris (bass), Sean Karcher (elektriskā ģitāra), Zane Fetere (fona vokāls), David Lozinsky (bungas), kā arī Inese Bane (čells). Singla miksu un māsteru veica Craig Ross no Austrālijas. Singla dizains: David Lozinsky, Foto: Romans Kundeckis.

Videoklipa režisore: Linda Olte Operators: Mikus Meirāns Stils: Ingrīda Martini Grims: Maija Gundare Administratore: Sabīne Andersone

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu