Dons + Leila? (audio) (44)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Dons ir pabeidzis savu jauno albumu latviešu valodā un īsi pirms tā iznākšanas iepazīstina klausītājus ar "Leilu".

"Leila" ir jaunā albuma trešais singls, kas pirmatskaņojumu piedzīvoja pagājušajā nedēļā Radio SWH ēterā.

Audio:

Arī "Leila" tapusi, Donam sadarbojoties ar tekstu autoru Ingu Bērziņu, kas tāpat kā iepriekšējos singlos arī šoreiz pievēršas skarbām dzīves situācijām. “Dziesma stāsta par jauniešu dzīvi, vērtībām, atkarībām un tiekšanos pēc mūžīgās jaunības. Dziesmas epicentrā – kāda meitene Leila…” noslēpumaini atklāj Dons.

Dziesmā Donam piespēlē "The Hobos" ģitārists Egons Kronbergs, ar kuru jaunajā albumā izveidojusies īpaši veiksmīga muzikālā sadarbība.

Dziesma "Leila" seko Dona pirmajiem singliem "Tukšums" un "Kolekcionārs", kas pērn piedzīvoja plašu atzinību dažādās dziesmu aptaujās, parādot, ka mūziķis izvēlējies pareizo ceļu uz klausītāju sirdīm.

Donam arī pienākas divas “Latvijas Mūzikas kanāla” atbalstītas videoversijas – režisores Aijas Strazdiņas vadībā tās pašlaik top dziesmai “Kolekcionārs” un jaunajam singlam “Leila”.

Dona jaunais albums latviešu valodā ar nosaukumu “Lelle” iznāks marta beigās un būs pirmais digitālais albums Latvijā – tas bez maksas būs lejupielādējams interneta vietnē www.PlatformaMusic.lv. Sekojiet informācijai!

Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu