Soundarcade "Hunt Royal" (audio) (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Soundarcade nodod klausītājiem jaunu skaņdarbu "Hunt Royal".

Audio:

"Hunt Royal" ir otrais Soundarcade publicētais skaņdarbs no grupas otrā studijas albuma "Daughters of Molestia". Dziesma ir pasaka pieaugušajiem par izvēles iespēju, tās trūkumu un mūsu ikdienā gūtās pieredzes pretrunīgumu.

Par "Hunt Royal" varat jau nobalsot radio "Naba" topā.

Savukārt albuma "Daughters of Molestia" prezentācijas koncerts notiks jau šo ceturtdien, 22. janvārī, Pārdaugavā - kultūras centrā "Rītausma". Ar īpašu programmu uzstāsies grupas draugi Tesa un abu grupu kopprojekts - Bigbends. Albumu izdod "Melo Records".

Koncerts sākas plkst. 19.30, un ieeja tajā ir bez maksas. Latvijas Nedzirdīgo savienības kultūras centrs “Rītausma” atrodas Pārdaugavā, netālu no P. Stradiņa universitātes un Botāniskā dārza - Kandavas ielā 27, LV – 1083, Rīgā. No Rīgas centra var izvēlēties plašu sabiedriskā transporta klāstu uz Vīlipa ielas pieturu, sākot ar 4., 38. autobusu, 9. trolejbusu un 2., 4. tramvaju uz Botāniskā dārza pieturu.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu