Astro’n’out "Enigmatic" (audio) (45)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Grupa "Astro’n’out" nākusi klajā ar savu jauno singlu "Enigmatic". Jau no 1.augusta dziesma ir iekļauta radio SWH rotācijā un drīzumā būs arī citās Latvijas radiostacijās.

Audio:

Šis ir jau trešais Astro’n’out radiosingls, kas nepārprotami liecina par grupas debijas albuma izlaišanas tuvošanos. Ieraksts nozīmīgs ar to, ka ir pirmais, kas veikts jaunajā paplašinātajā piecu cilvēku sastāvā. Grupai pievienojies ģitārists Uldis Beitiņš un taustiņnieks Rūdolfs Budze, kas ir arī jaunā singla producents. No pirmajiem diviem singliem „Daļa Rīgas” un „Tanki” dziesma atšķiras ar tekstu angļu valodā. Iemesls, lai atteiktos no trešā singla latviski, ir vēlme pēc iespējas precīzāk sagatavot klausītājus muzikālajai noskaņai, kas gaidāma albumā, – tajā tiks iekļautas vienlīdz daudz dziesmu abās valodās.

„Enigmatic” raksturojama kā melanholiska sajūtu dziesma par misticismu, noslēpumainību, kas dzimst ilgu un neiespējamību rezultātā. „Enigmatic” teksta autors ir pēterburdzietis Antons Barčuks, mūzikas – grupas soliste Māra Upmane.

Debijas albuma iznākšana gaidāma oktobrī, līdz tam vēl viens radio singls.

Komentāri (45)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu