Z-Scars "Way Back Home" (video) (7)

Jānis Žilde
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Z-Scars" turējuši solījumu un radījuši jau otro video šogad. Andra Kiviča scenāriji un Igora Lingas režija jau sāk iegūt regulāras sadarbības nozīmi.

"Klipā gribējām parādīt, cik interesantas kļūst elementāras darbības askētiskā vidē, ja vien tās ir nofilmētas."

Video ir veidots gan angliski, gan arī krievu valodā, jo jau aptuveni gadu grupu "Z-Scars" klausās arī krievvalodīgā auditorija Latvijā.

Trešo Igora Lingas režisēto klipu "Z-Scars" saviem faniem plāno piedāvāt martā, kad iznāks grupas trešais albums.

Video: Z-Scars "Way Back Home"

AC_FL_RunContent( ''codebase'',''http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0'', ''width'',''320'', ''height'',''295'', ''src'',''http://www.lmk.lv/images/mediaplayer'', ''quality'',''high'', ''bgcolor'',''#000000'', ''name'',''movie'', ''allowfullscreen'', ''true'', ''allowscriptaccess'',''sameDomain'', ''flashvars'', ''&file=http://www.lmk.lv/uploads/video/encoded/2517.flv&height=295&width=320&frontcolor=0xFFFFFF&backcolor=0x000000&lightcolor=0xcccccc&autostart=false'', ''pluginspage'',''http://www.macromedia.com/go/getflashplayer'', ''movie'',''http://www.lmk.lv/images/mediaplayer'' );

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu