Fēlikss Ķiģelis "Ledus sirds" (audio) (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Fēlikss Ķiģelis uz brīdi ir atgriezies no ierakstu sesijas Somijā, lai klausītājiem prezentētu savu jaunāko veikumu - dziesmu "Ledus sirds".

Audio:

Dziesma tapusi, Fēliksam sadarbojoties ar līdz šim neiepazītu teksta autoru Ivaru Sudmali, taču jau tagad ir skaidrs, ka šī sadarbība ir veiksmīga un noteikti būs ilgstoša, turpinot darbu pie topošā albuma.

"Ledus sirds" producents Anssi Kippo ir izteicis savu sajūsmu par dziesmas melodiskumu un "lipīgumu" un ir devis piekrišanu strādāt arī ar pārējo Fēliksa dziesmu ierakstu, lai galarezultātā pie klausītājiem nonāktu laikmetīgs roka albums ar lieliskām melodijām un spēcīgu skanējumu.

No šodienas īpaši biežā iepazīstināšanas režīmā "Ledus sirds" skanēs Latviešu radio 96,8 FM ēterā, bet jau no piektdienas 13. marta dziesmu varēs dzirdēt visās radiostacijās, kurās atskaņo mūziku latviešu valodā.

Turklāt ir paredzams, ka pēc gandrīz trīs gadus ilgas pauzes Fēlikss uz skatuves atgriezīsies jau vasarā, spēlējot lielākajos Latvijas mūzikas festivālos, kā arī dodoties apjomīgā Latvijas koncerttūrē.

Dziesmu var lejupielādēt mājas lapā . Vairāk informācijas: www.felikssmusic.com

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu