re:public "Tu mani kontrolē" (audio) (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Kamēr baudāma karsta vasara, jūra un atvēsinošs vējš, grupa re:public cītīgi un neatlaidīgi strādā, lai rudenī laistu klajā šīs vasaras radošo ideju apvienojumu savā jaunajā albumā.

Audio:

Pirms re:public otrā albuma izdošanas klajā tiek laists grupas singls “Tu mani kontrolē”, kas sevī ietver stāstu par greizsirdīgu meiteni. Dziesma tiek atskaņota visās Latvijas lielākajās radiostacijās. Par jauno dziesmu grupas solists Jānis Rībens saka: “Šis ir pēdējais, ceturtais singls pirms mūsu jaunā albuma iznākšanas rudenī. Domāju, ka jau dzirdētās dziesmas no jaunā albuma (“Piga tā”, “In The Name Of Love” un “Atbrīvots”), kā arī šis singls klausītājiem būs radījuši priekšstatu, kurā virzienā grupa ir devusies kopš "Strēlnieces". Ceru, ka jaunā dziesma un arī albums patīkami iepriecinās mūsu fanus un arī pārējos klausītājus.”

Dziesmas „Tu mani kontrolē” mūzikas autors – re:public, teksta autori – Jānis Rībens un Ingus Bērziņš. Dziesma ierakstīta Wolk Recording Studios 2006. gada vasarā, producents un ieraksta režija – Aleksandrs Volks. Grupas dalībnieki (Jānis Rībens (vokāls), Dināra Rudāne (otrais vokāls), Ivars Ozols (bass), Pēteris Sadovskis (ģitāra), Čakis (bungas) un Ray Rayberg (taustiņi)) līdz šim sevi apliecinājuši kā radošu, progresējošu un muzikālu sastāvu, kas saklausāms pirmajā albumā “Strēlniece”, kurš tika izdots 2004. gada augustā. Divu gadu laikā albuma hiti “Pūga Pūga Jenga Jenga”, “Strēlniece”, “Saule sāk aust” un “Tā vienmēr būs” vēl joprojām ir aktuāli un ieņem zīmīgu lomu Latvijas mūzikas dzīvē.

Dziesmas “Tu mani kontrolē” vārdi:

Paķer mani un projām tu velc Bomis rokā uz pļavu, kur telts Saule spoža un mēs Tikai divi, jo tu nepanes Jūru, smiltis un tās meitenes Kas tik brīvas kā vējš, vējš, jā, vējš

Shalalala, tu mani kontrolē Shalalala, tu visu pārspīlē Shalalala, tu mani trobelē Shalalala Saule riet, mēs ejam uz dejām Klaunu tik daudz ar krāsainām sejām Mirklis viens, bet tu lec Kājās augšā un projām tu bēdz € smaidi, un tās meitenes Kas tik brīvas kā vējš, vējš, kā, vējš

Shalalala, tu mani kontrolē Shalalala, tu visu pārspīlē Shalalala, tu mani trobelē Shalalala...

Saldā miegā, kad mēs Sapņi divi, bet manā tik es Jūra, smiltis un tās meitenes Kas tik brīvas kā vējš

Shalalala, tu mani kontrolē Shalalala, tu visu pārspīlē Shalalala, tu mani trobelē Shalalala...

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu