Latvian Blues Band "When the sun goes down" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Blūza mūzikas cienītājiem ir tapusi "Latvian Blues Band" jaunākā dziesma "When the sun go'es down".

Audio:

Dziesma ir ar "Latvian Blues Band" raksturīgo skanējumu. Ieturēta noslēpumainība, spilgtums, enerģiskums, dabiskums, mūzikas pilnība un blūza tradīcijas raksturo šo dziesmu īsumā.

Vai šī dziesma liek noprast, ka briest kaut kas vairāk? Jā! Grupas puiši par nākotnes plāniem domās un darbos ir pozitīvi, tāpēc iecerējuši pavasarī laist klajā jaunu albumu par godu grupas 10 gadu pastāvēšanai. Ļoti labs iemesls, lai blūza cienītāji gaidītu kādu vērienīgāku koncertu ar pasaulslaveniem blūzmeņiem.

Dziesmas autori Jānis un Rolands saka: "Ar dziesmas skanējumu ir apmierināti visi grupas dalībnieki, un ceram, ka tā patiks arī klausītājiem. Ilggadējā sadarbība un sapratne ar skaņu meistaru Jāni Zvirgzdiņu (Julianu) deva mums dziesmas vēlamo skanējumu.

Dziesma atgādina, ka nekur neesam pazuduši. Turpinām aktīvi muzicēt ne tikai Rīgā, Latvijā, bet arī ārpus šīs valsts robežām.

Lai mūsu atbalstītāji ne tikai mūs dzirdētu, bet arī redzētu, nākamā gada pavasarī papildus plānotajam Latvian Blues Band otrajam albumam tiks organizēts lielkoncerts plašākai publikai ar slavenu viesu uzstāšanos."

Seko "Latvian Blues Band" aktualitātēm arī turpmāk www.latvianbluesband.com

Latvian Blues Band sastāvs: Jānis Bukovskis, Rolands Saulietis, Reinis Ozoliņš, Artis Ločmelis, Nauris Srežs.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu