Ansis Klintsons "Getting Away With It" (video) (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupas "Logo" līderis Ansis Klintsons iedziedājis Mančestras grupas "James" dziesmas "Getting Away With It" jaunklātu versiju.

Ansis Klintsons (LOGO) ir nolēmis izdot solo albumu, kura saturu veidos dažādu Ansim mīļu pasaules mākslinieku akustiskās koverversijas paša izpildījumā. Lielākā daļa kompozīciju jau ir ierakstītas. Tiks „koverēti” tādi mākslinieki kā Tom Waits, James, Bob Dylan, Jonny Cash un citi. Sadarbībā ar studiju "BoomFilms" tika izveidota grupas "James" dziesmas "Getting Away With It (All Messed Up)" videoversija (nevis videoklips). Šis darbs pierāda, ka ar minimāliem izdevumiem var sasniegt pieklājīgu rezultātu. Filmēšanas procesā tika izmantota Sony HDR FX1 kamera un optikas pāreja P+S 35mini, kas ir jaunums Latvijā, līdz ar to paverot iespējas veidot lētākus un kvalitatīvākus reklāmas un video rullīšus. Klipa režisors un operators Raivo Karro.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu