Andis Grīva "Vadiņi" (video) (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET piedāvā noskatīties pašmāju grupas "The Mundane" dalībnieka Anda Grīvas dziesmu "Vadiņi".

Katrs mākslas darbs mums, ko stāsta par tā radītāju. Zinu, nepārsteigšu jūs apgalvojot, ka par Andi vislabāk pastāstīt var viņa draugi, bet tā tiešām ir. Un tieši tāpēc viņi ir tie, kas palīdzējuši tapt arī šai dziesmai un video. Vispirms labi draugi un tikai pēc tam labi producenti Uldis Dirnēns un Gatis Zaķis, palīdzējuši uzburt šai dziesmai Anda pasaules skanējumu. Vispirms labi draugi un tikai pēc tam labi operatori Juris Pīlēns un Kaspars Cirsis parādījuši daļiņu pasaules Anda acīm. Teātra apvienības umka.lv puiši Andris Kalnozols un Gints Širmelis-Širmanis burtiski atbalstījuši Andi klipa tapšanas procesā, un pēc kopīga rīta vienā gultā sakāmies puisim par vēl labākiem draugiem kļuvuši. Dagnis Neilands uz to visu noskatījies un, kā jau īsts draugs, izteicis savu ne vienmēr tīkamo viedokli: "Tikai uzvedu apjukušos uz ceļa!"

Pats mākslinieks par klipā notiekošo saka: "Tā būtu ar mums visiem bez mūzikas. Labi, ka katru no mums pie viņas kaut kas vai kāds aizved."

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu