Prāta Vētra "And I Lie" (audio) (54)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Ir pagājuši 2 gadi kopš iepriekšējā albuma "Četri krasti" izdošanas, un beidzot "Prāta Vētra" piesaka savu atgriešanos ar dziesmu "And I Lie".

Audio:

Latvijas pirmatskaņojums notiks Vecgada vakarā Arēnā Rīga „Gada pārvērtību nakts” ietvaros, kuru tiešraidē translēs TV3. Jau nākamajā dienā, 2008. gada 1. janvārī, dziesma tiks nodota radiostaciju un interneta portālu rīcībā. Tas ir pirmais singls no topošā jaunā albuma ar darba nosaukumu "Fire Monkey".

Jau kopš jūnija grupa kopā ar producentu un hiphopa mākslinieku Gustavo strādā pie jaunām dziesmām – rezultāts gaidāms 2008. gada pavasarī! Gustavo: „Vētras skanējums man vienmēr ir asociējies ar 90. gadiem. Radās doma, ka varētu apvienot 70. gadu un jaunās tūkstošgades muzikālās ietekmes. Ir jautri vērot, kā ar katru gabalu Vētras džekiem un man pašam paliek arvien interesantāk, kā darba gaitā šis projekts ieņem pareizo formu. Nešaubos, ka daudziem tas būs patīkams pārsteigums.”

Ar dziesmu "And I Lie" arī sākās Gustavo un "Prāta Vētras" sadarbība – sākumā kā eksperiments, bet nu jau kā pilnvērtīgs producenta un grupas kopdarbs. Dziesmas ierakstā piedalījās gg choir un vijolnieks Gidons Grīnbergs.

Māris Mihelsons: „Gustavs nešaubīgi mums ir licis aizdomāties par to, kas mēs esam, ko gribam un kurp ejam. Mēs studijā ļoti daudz klausījāmies pasaules mūziku – no 60. līdz Gorillaz, Gnarls Barkley un Amy Winehouse.”

Kaspars Roga: ”No mūsu puses tā ir liela, bet iekšēji nepieciešama uzdrīkstēšanās – radīt dziesmas šādā skanējumā. Skaidrs, ka vieglāk būtu vēl desmit gadus taisīt dziesmas klasiskā pop manierē un dzīvot cepuri kuldami, bet kā tad paliek ar Raini un to pastāvēšanu caur mainīšanos?”

Komentāri (54)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu