Noklausies jauno Weron Martin radio singlu "Pasoki man"! (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Pavisam nesen labus panākumus guva jaunā Latgales mūziķa Weron Martin (Verners Martinovs) dziesma "Dabasi raud", un tagad radiostacijās jau nonākusi jaunā dziesma "Pasoki man".

Audio:

Weron Martin savu muzikālo darbību sāka 2006. gada augustā pēc Latgales kultūrvēstures un latgaliešu valodas apguves nometnes "Atzolys 2006".

Verners jau no bērnības ir uz skatuves – dzied korī, spēlē teātri, piedalās skatuves runas konkursos un vokālistu konkursos. Divas reizes absolvējis Maltas mūzikas skolu (2003.g. - klavierspēles nodaļu, 2007.g. - saksofonspēles nodaļu). Kopš 2002. gada ir bundzinieks Maltas Skolēnu pūtēju orķestrī "Vikords". Pašlaik mācās Rīgas Tehniskajā universitātē.

Viss sākās 2006. gada augustā latgaliešu nometnē "Atzolys". Tā paša gada oktobrī Latgales radio studijā tika veikts dziesmas "Dabasi raud" pirmais ieraksts.

Dziesma vairāk nekā 15 nedēļas cīnījās Latgales radio TOP20, iegūstot arī 1. pozīciju. Iekļuvusi arī Kurzemes, Jēkabpils un Saldus radio topu pirmajā trijniekā. Skanējusi Fit FM un Latvijas radio 2. Vairākas nedēļas cīnījusies Radio SWH Priekšnama topā.

Kopš 2006. gada decembra Weron Martin dziesmu aranžēšanas un producēšanas darbā sadarbojas ar S.P.B. un "Prāta vētras" basģitāristu Ingaru Viļumu.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu