Anete "Tik daudz" (audio) (29)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no pašmāju mūzikas vislabāk slēptajiem mūzikas dārgumiem - bijusī grupas "Palm" soliste Anete piedāvā TVNET lasītājiem jaunu dziesmu.

Audio:

Daudzi no jums droši vien atceras kādu no retajiem, bet visnotaļ spilgtajiem grupas "Palm" koncertiem, kuros publika tika lutināta ar vienkāršu ģitārmūziku, kuru pavadīja solistes Anetes Kozlovskas īpašais balss tembrs, kas izpildītās dziesmas padarīja par kvalitatīvu un retu baudījumu ausīm un garam.

Pašlaik grupas soliste Anete kopā ar draugiem, ģimenes locekļiem un producentu Jāni Kalniņu mājas studijā, līdz ar to ļoti īpašā un intīmā atmosfērā ir ierakstījusi vairākas no pašas sacerētajām dziesmām.

Dziesma "Tik daudz" ir prieks par šodienu, par vakardienu, par rītdienu - pateicība par katru jaunu dienu, kas pati par sevi ir skaista un vērtīga, jo tik daudz smieklu vēl nav lijis nekad, tik daudz... (vienkārši skaista dziesma).

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu