Gaismas Daugava "Planēta mīnusā" (audio) (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Svētku noskaņai turpinoties, vokālais ansamblis "Gaismas Daugava" piedāvā savu debijas skaņdarbu "Planēta mīnusā" no cikla "Veltījums Daces Volfas un Ulda Rudaka nobastotajai mīlestībai".

Audio:

Vokālajā ansamblī "Gaismas Daugava" ex „Daugavas sirēnas” muzicē kontrtenors, tenors un bass. Dziesma ir stāsts par smalku attiecību ķīmiju un likteņa ironiju, kas abus stāsta varoņus tā arī vēl nav savedis kopā. Vienotā veseluma vīrišķā puse ir skarbā realitāte, kas sevī ietver visus zemes priekus un bēdas, savukārt sievišķā puse tiek mulsināta ar garīgām vērtībām - lūk, arī stāsta drāma:

Dacei meža Uldis dos Priesters meža Dacei sola Planētu mīnusā

Cikls "Veltījums Daces Volfas un Ulda Rudaka nobastotajai mīlestībai" iecerēts kā izrāde trīs cēlienos ar populārāko mākslinieku piedalīšanos. "Precīzu pirmizrādes laiku nosaukt pagaidām atturēšos, šobrīd notiek darbs pie libreta un sponsoru piesaiste, bet mēs ceram, ka tā varētu būt ap 18. novembri, tā sakot, laba dāvana Latvijas valsts 90. dzimšanas dienā," smej projekta menedžeris Uldis.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu