Anete "Balti ziedi" (audio) (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Balti ziedi, krāsas, miers un prieks - skropstās sabiris kā sniegs... Pirmssvētku laikā miera, prieka un iedrošinājuma pilnu dziesmu "Balti ziedi" draugiem, paziņām un katram vienam, kas to vien sadzirdēs, dāvina dziedātāja Anete.

Audio:

Anete stāsta: "Gribējām ierakstīt mieru un prieku un to padot tālāk!" Dziesmu bez maksas ikviens var lejuplādēt klausule.com .

Dziesma tapusi pirms astoņiem gadiem, taču ierakstīta šā gada rudenī. Mūzika un balss Anete Kozlovska, aranžējums Edgars Rubenis (Mona De Bo, Mofo), tekstu autore Zane Džeriņa.

Kopš 1996.gada Anete ir muzicējusi gan viena pati, gan kopā ar dažādām muzikālajam apvienībām. Deviņdesmito gadu beigās, sākot studijas Latvijas Mākslas akadēmijā, viņa iepazinās ar nākamajiem biedriem grupā "Palm" – Pēteri Lundi, Pēteri Līdaku un Uldi Kozlovski, kurš kļuva arī par dzīvesbiedru. Tolaik Anete vēl bija meitene no Kandavas, kur, vecāku mudināta, bija apguvusi klavieru un ģitāras spēli, sākusi saviem dzejoļiem darināt muzikālus pavadījumus un piedalījusies dažādos folkmūzikas festivālos.

Rīgā iepazītie cilvēki un "Palm" bija solis uz priekšu, solis kārotajā virzienā. Tobrīd visiem draugiem šķita, ka Anetes dziesmas, četru vai pat vairāk cilvēku izpildītas, skanētu labāk un pilnīgāk nekā uz vientuļas akustiskās ģitāras.

Lai arī "Palm" savulaik nospēlēja vairākus spilgtus koncertus dažādos Rīgas klubos un vietās Latvijā, taču grupa pastāvēja neilgi. Pēc ilgāka pārtraukuma muzikālajā darbībā un Anetes meitiņas piedzimšanas Anete nolēma atgriezties pie sākotnējā soloskanējuma akustiskās ģitāras un klavieru pavadījumā. Nākamgad Anete plāno ierakstīt soloalbumu. Paralēli tam Anete ir arī grupas "Tramplīni" dalībniece.

Ierakstā piedalījās

Ģitāra, bandžo - Edgars Rubenis Klavieres - Gundega Gulbe Bungas - Artis Orubs Kontrabass - Toms Poišs Trombons - Kaspars Majors Trompete - Jānis Porietis Vokāls - Anete Kozlovska

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu