Device Feat. Emi "These Are A Few Words" (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Hiphopa kolektīvs "Device" piedāvā jaunu dziesmu "These are the few words", kas ieskaņota duetā ar jauno dziedātāju Emi.

Audio:

Grupas lielākie fani jau bija apraduši ar domu, ka grupa "Device" koncertē vienmēr. Tā tas gandrīz arī vienmēr ir bijis - ar īsākiem pārtraukumiem grupas puiši jau vairāk nekā piecus gadus sniedza koncertus gandrīz katru nedēļas nogali. Reizēm grupa koncertēja ne tikai nedēļas nogalēs, bet arī darbdienās - dažādās prezentācijās, banketos un skolu pasākumos.

Šāds noslogojums bija nogurdinošs, tāpēc, lai neiestātos rutīna un radošais izsīkums, grupa "Device" bija paņēmuši nelielu pārtraukumu, lai aktīvi pastrādātu studijā pie sava jaunā albuma, un tuvākā laikā pārsteigtu savus fanus ar jaunām kompozīcijām. Neliels pārtraukums bija nepieciešams arī tāpēc, lai samierinātos ar traģisko, sava drauga un vairāku kopdziesmu izpildītāja Ratmira Šiškova nāvi, kurš bija populārās Krievijas grupas "Banda" dalībnieks.

Pašlaik norit veselu divu jaunu videoklipu uzņemšana grupas jaunajam hitam "Mi v klube" un dziesmai "Coming home" no grupas pēdējā albuma "2 hot 4 LV". Šis videoklips solās ne tikai pārsteigt, bet arī šokēt visus. Neatstāstot visu sižetu, var tikai minēt, ka videoversija būs pozitīva, jautra un pilna melnā humora. Videoklipā varēs redzēt visu ko - sākot ar grupas "after party" aizkulisēm, beidzot ar bēgšanu no Ceļu policijas. Ne velti filmēšanas laikā Ogrē vienā no filmēšanas vietām uz vairākām stundām tiks slēgta sabiedriskā transporta kustība un noritēs patiesi Holivudas grāvēju cienīgi skati.

Vasarā grupa plāno lielu koncerttūri, kurā puiši prezentēs savu jauno albumu. Piedalīsies arī īpašie viesi un citi Latvijas skatuves mākslinieki.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu