Rinalds Daf Lelde "Iesaldēts" (audio) (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Rinalds, Daf, Lelde negrib būt Iesaldēti.

Audio:

"Mēs bieži piemirstam lietas kas dzīvē ir patiesi mums nozīmīgas. Tas notiek, protams, pavisam nemanāmi, to piesedz ikdienas darbs vai negaidītas situācijas. Mēs apstājamies ar asu bremzēšanu brīdī, kad varbūt labāk būtu kustēties uz priekšu. Tanī pašā brīdī kāds nebaidās par to runāt un izteikt savu viedokli un pasmaidīt tieši par tevi. Un tu tanī brīdi tāds sabijies un klusē. Stāvi ārpus durvīm un palaid pa priekšu cerību un lietas, ko mīli darīt. Pazaudē ticību, jo tā nespēj tevi sildīt. Tu esi burtiski piesalis, tev trūkst spēka parādīt savu gribu. Tam visam palīdz vēl mūsu liekulība un slinkums. Te visi, tai skaitā arī tu esi IESALDĒTS. Iesaldēta tava attieksme, apkārtējie cilvēki, domas, darbi, ko esi iesācis, tavi mērķi, gribasspēks.

Bet Rinalds Daf Lelde tam visam skatās tieši acīs. Kopā sajuta patiesu uzdrīkstēšanos tam turēties pretī, turēties pretī aukstumam ko rada arvien vairāk cilvēku, kas noliedz, nedzird un neredz. Rinalds, Daf, Lelde negrib būt Iesaldēti."

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu