Laime Pilnīga "Sirdsapziņa" (audio) (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

"Laime Pilnīga", gatavojoties startēt kā grupas "Mumiy Troll" iesildītāji Rīgas koncertā 14.februārī, atzīst, ka viņiem ir "Sirdsapziņa", un laiž klajā jaunu dziesmu.

Audio:

"Man pašam sirdsapziņa ir nenormāli liela un aktīva, tāda, kas krata pirkstu un saka: "Nē, šitā tu nedarīsi, tā darīt nav labi!" - un man reizēm tas traucē. Es nedaru sliktas lietas, bet reizēm sirdsapziņa ir tā, kas man traucē būt uzstājīgākam un panākt savu, tā noteikti ir dziesma par mani pašu," saka grupas "Laime Pilnīga" vokālists un dziesmu autors Ervīns Ramiņš.

"Sirdsapziņa" ir viena no pirmajām Ervīna sarakstītajām dziesmām, tā tapusi jau pirms sešiem gadiem, kad autoram pašam bija vien 18 gadu. Dziesmas „Sirdsapziņa” videoversija būs skatāma „Latvijas Mūzikas kanālā” jau šajā nedēļas nogalē, videoversijas režisors ir grupas draugs, atbalstītājs un labvēlis Igors Linga.

Šobrīd grupa aktīvi gatavojas "Mumiy Troll" koncertam, kas jau 14.februārī notiks Arēnā Rīga. "Mums tas ir ļoti svarīgs notikums, gatavojamies ar lielu nopietnību un ļoti gaidām šo koncertu; gan "Mumiy Troll", gan tās faniem Rīgas koncertā arī esam sagatavojuši kādu īpašu pārsteigumu," saka vokālists Ervīns Ramiņš.

"Laime Pilnīga" mūzikā pamazām atgriež īstu 1970. gadu rokenrolu, grupa ar savu spēcīgo skanējumu atzīmē ceļu uz jaunu rokenrola ēras sākumu, saglabājot visu no tiem „vecajiem - labajiem” laikiem un pieliekot mūsdienīgo. "Laime Pilnīga" puiši kopā laimīgi ir jau trešo gadu, jau pirms tam grupas puiši darbojušies mūzikā, bet šādā sastāvā ir no 2006.gada. Šobrīd "Laime Pilnīga" ir: vokāls – Ervīns Ramiņš, ģitāra – Mārcis Vasiļevskis, balss – Jānis Olekšs, bungas – Elvijs Mamedovs.

Grupu pamanījuši gan skatītāji, kas video "I’m In Love with the Money" novērtējuši atzinīgi, balsojot par to Latvijas Mūzikas kanāla topā, gan kritiķi, dāvājot godalgotas vietas dažādos jauno grupu konkursos.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu