Goran Gora "Slow Down" (audio) (52)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Savdabīgā veidā pašmāju mūzikā sevi pieteicis dziesminieks Goran Gora, kura pirmais koncerts plašākai publikai gaidāms 18. augustā, Stokholmas Berwaldhallen notiekošajā jaunās mūzikas festivālā "Baltic Sea Festival".

Zviedrijas promoteri Goran Gora izvēlējušies kā vienīgo Latvijas pārstāvi, jo bijuši pārsteigti, mūziķa daiļradē saklausot paralēles ar Nika Dreika, kā arī Saimona un Garfunkela mūziku.

Goran Gora ir 21 gadu vecs jaunietis, kas pazīstams arī kā eksperimentālās rokgrupas Rydgal taustiņinstrumentālists. Līdz šim jaunais mūziķis radījis vairākus demo ierakstus mājas apstākļos, taču plašāka auditorija par viņa daiļradi pirmo reizi uzzināja, pateicoties Baldones neatkarīgajai mūziķu sabiedrībai "Pajāt Records", kas pirms dažiem mēnešiem Goran Gora ierakstus nosūtīja Radio SWH ēterā dzirdamajai Latvijas jauno mūziķu demo pārraidei "Pagrabs".

Šobrīd dziesminieka debijas singls "Slow Down" cīnās par augstām pozīcijām šīs pašas radiostacijas programmas "Priekšnams" topā, bet šo ceturtdien pēc plkst. 20 Goran Gora spēlēs dzīvajā Radio SWH “Lielā vakara” ceturtdienas koncertā. Pirmie koncerti plašākai auditorijai Latvijā gaidāmi oktobra sākumā.

Komentāri (52)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu