Tribes of the City "Snow Tiger" (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Janvārī grupa Tribes of the City devās uz studiju, lai ierakstītu demo materiālu jaunajam albumam.

Audio:

Darbs studijā notika ātri, un pašiem par pārsteigumu divās dziesmās uzreiz izdevās panākt vajadzīgo skanējumu, par ko atsevišķi jāpateicas Gatim Zaķim.

Tāpēc grupa nolēma neatlikt uz vēlāku un izlaist pirmo singlu - "Snow Tiger", kuru drosmīgākās radiostacijas sāks atskaņot jau šonedēļ.

Izslēdzot gaismu, kuru reizi izstāstīt, kā cilvēks slavē baiso prieku, paspēt ieelpot šo ritmu kā pirmo un pēdējo reizi, kamēr acis mums atkal aizklās migla. Nodejot to, kas jau ir miris, to, kas ir atdzimis, un to, kas atkal mirs. Parādīt rituālu, kurš ietver sevī dzīvību un nāvi, spēlēt mistisku teātri.

Pērnā gada oktobrī Tribes of the City piedalījās vērienīgā pasākumā Apvienotajā Karalistē - vienā no lielākajām pasaules mūzikas konferencēm "In the City" Mančestrā. Atlasei tika iesūtīti vairāk nekā 8000 pieteikumu, taču laimīgo bija tikai 600, kuru starpā bija arī Tribes of the City. BBC Radio iekļāva grupu savā festivālā spēlējošo grupu Top 7.

Viesojoties Anglijā, grupa izmantoja ielūgumu no Liverpūles studijas "Treehouse Sessions", kur tika izveidots videoieraksts vēl vienai jaunai dziesmai "You Act Like A Baby". Kura radiostacijās nonāks krietni vēlāk.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu