Tribes Of The City "I Don't Know" (audio) (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Šonedēļ radiostacijās nonāk jaunākais pašmāju grupas Tribes Of The City radiosingls "I Don't Know". Konkurss!

Audio:

Lai gan “pilsētas bērni” ar sākotnējo nosaukumu “The Movies” jau izdevuši vienu albumu, paši mūziķi oktobra vidū iznākušo plati “For the sleepy people” uzskata par savu debijas ierakstu, jo emocionāli ciešā sadarbība ar albuma producentu Gregu Haveru (Greg Haver) ļāvusi grupai realitātē skanēt tā, kā viņi to bija iztēlojušies.

Mūziķi savu jauno albumu iesaka klausīties pēc tam, kad pabeigti visi steidzamie ikdienas darbi, pagatavota krūze kaut kā silta un garda, un ķermenis novietots visērtākajā pozā, solot, ka dziesmās būs saklausāma jūras šalkoņa un lielpilsētas trokšņi, meža čabēšana un elektrības sprakšķi. Kā uzskata Gregs Havers, jaunais singls “I Don’t Know” likumsakarīgi nodots klausītāju vērtējumam gandrīz vienā laikā ar albuma iznākšanu, jo tā ir viena no skaistākajām grupas dziesmām, ar kuras palīdzību tā varētu “izsisties” ārpus Latvijas robežām.

“I Don’t Know” ir arī viena no grupas dibinātāja Sergeja Jaramišjana mīļākajām dziesmām, savukārt soliste Ksenija Sundejeva to raksturo kā ļoti nesaspringta, pat nedaudz vieglprātīga dvēseles stāvokļa augli: “Tā, iespējams, nav mūsu tipiskākā dziesma, bet aiz arējas vienkāršības slēpjas kas vairāk...”

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu