Goran Gora «Control» (audio) (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Iepriekš nepublicētais skaņdarbs «Control» radies Goran Gora debijas albuma «Jetlag» ierakstu sesiju laikā 2006. gada vasarā, taču tā ieraksts pabeigts tikai tagad un dziesma turpmāk albuma digitālajā versijā būs pieejama kā vienpadsmitais un noslēdzošais dziesmu cikla skaņdarbs.

Audio:

""Control"" ideja tika pabeigta mirklī, kad albums jau tika māsterēts Zviedrijā. Gan tematikas, gan skanējuma ziņā šī dziesma, manuprāt, lieliski iederas Jetlag koncepcijā. Tikai tagad man ir sajūta, ka albums ir pabeigts," tā dziesmu komentē Goran Gora. Jaunais skaņdarbs radiostacijās debitējis 11. februārī, bet tikai šodien, 14. februārī, to mp3 formātā var lejupielādēt mājas lapā www.rudolphrecords.lv.

Kā jau ziņojām, 2008. gada 7. martā «Sapņu fabrikā» Rīgā notiks līdz šim lielākais dziesminieka Goran Gora koncerts, kurā mūziķa debijas albums Jetlag tiks atskaņots ar pavadošo grupu, ievērojot tieši tādu dziesmu secību, kādā tās dzirdamas albumā. Koncerta īpašais viesis būs astoņpadsmitgadīgais Londonas dziesminieks Bendžamins Garets jeb frYars.

Pēc 7. marta vakara sāksies darbs pie otrā Goran Gora studijas albuma, kuru plānots laist klajā 2008. gada nogalē. Šā gada pirmajā pusē, kā arī vasaras mūzikas festivālos Goran Gora koncerti nav gaidāmi.

Koncerta biļetes pieejamas visās «Biļešu paradīzes» kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu