Liene Šomase "Jauna diena" (audio) (50)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Dziedātāja Liene Šomase ieraksta pirmo soloalbumu. TVNET piedāvā noklausīties dziedātājas pirmo radiosinglu "Jauna diena".

Audio:

Dziesmas autori ir Ainars Virga un Guntars Račs, un tā ir savulaik rakstīta tieši Lienei, kad sākās viņas sadarbība ar grupu "Līvi". Tikai šogad tā ir ierakstīta sadarbībā ar producentu Māri Priedi, kurš producējis arī pēdējos grupu "Double Faced Eels" un "Pienvedēja piedzīvojumi" albumus.

Šī dziesma jau ilgāku laiku bijusi dziedātājas repertuārā, taču publiski tika prezentēta tikai pagājušajā sestdienā Eirovīzijas nacionālās atlases finālā, kurā Liene piedalījās kā īpašā viešņa.

Plānots, ka dziedātājas pirmais soloalbums nāks klajā šā gada maijā un tā izdevēji būs kompānija "Mikrofona ieraksti", kuriem pērn iznākušais Lienes, Jāņa Moiseja un Raimonda Paula kopdarbs "Pasaule ir skaista" bijis vispieprasītākais albums 2007.gadā.

Dziesmas Mp3 varat ielādēt www.doremi.lv

Komentāri (50)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu