Exit "Doctor Smile" (audio) (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Pēc vairāku gadu klusēšanas 2008.gada pavasarī grupa EXIT ir pabeigusi darbu studijā pie 14 jaunām dziesmām, kuras līdz šā gada beigām plānots izdot grupas trešajā studijas albumā.

Audio:

Dziesmu ieraksta process no 2007.gada maija līdz šā gada janvārim norisinājās ierakstu studijā "Pump Recordings" grupas ģitārista Edgara Ķauķa vadībā.

Kā pirmais jaunā albuma priekšvēstnesis radiostacijām un interneta portāliem tiek nodota dziesma "Doctor Smile". Dziesmas mūzikas autors ir Jānis Frišfelds, teksta autors Pāvils Bobrovskis, bet dziesmu producēja EXIT.

EXIT radās 1994.gadā Rīgā, apvienojoties četriem topošajiem Āgenskalna ģimnāzijas absolventiem Jānim Frišfeldam, Raimondam Bērziņam un Pāvilam Bobrovskim. Laika gaitā grupa ir piedzīvojusi vairākas sastāva izmaiņas, taču tās kodols ir palicis nemainīgs. EXIT ir izdevuši divus studijas albumus - "Flight To Nowhere" (2000, Platforma Records) un "Romantic And Unromantic Pleasures" (2002, Sound Division).

EXIT sastāvs:

Jānis Frišfelds (balss, ģitāra) Edgars Ķauķis (ģitāra) Raimonds Bērziņš (bass) Pāvils Bobrovskis (bungas)

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu