Kreisais krasts pied. Edgars Kaķis "Par šo un to" (audio) (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

"Tu jau zini, kas esmu es, nevajag jautājumu lieku," J. Šteinfelds.

Audio:

Pirms pāris nedēļām tika izdots miksteips "Kreisais Krasts Rīga", kur ir apvienoti vairāki mākslinieki no Daugavas kreisā krasta. Tagad, J. Šteinfelds, zināms arī kā Flash (Pionieris), piedāvā savu otro miksteipu "Pionieris", aiz 2006. gadā izdotā "Iniciācija".

Miksteipā "Pionieris" būs 24 kompozīcijas, kur mūzikālo daļu veidojuši tādi latviešu mākslinieki kā Jēkabs, Wongs, kā arī trakaMelodija. Ir apkopoti vairāk vai mazāk pazīstami pavadījumi, kas ņemti arī no aizokeāna puses, lai padarītu miksteipu interesantāku un ar savu versiju. Miksteipa dziesmās ir vairākas noskaņas, kas var likt smieties, aizdomāties vai varbūt šo to paņemt uz sevi.

Pioniera viesi vēl ir - Dairis, KasPis (PSC), Edgars Kaķis ( zināms arī kā halfstafs), Pikaso, kā arī Kurts (STA). Pielikumā ir iekļauta sen ierakstīta dziesma, kurā piedalās Valcha, ar jau pazīstamām rīmēm -

"klau, kas ta man, parastam patcanam, kam pāri dvacaram, iemest miķī pa tekstam".

Dziesma "Live Long Babylon", ko producēja trakaMelodija, ir atšķirīgākā no visām pārējām, jo tās ir vairāk kā eksperiments parādīt ko savādāku arī regejritmos. Gaidiet!

"Musu Kreisa KRasta Tehnika Pari Visam", J. Šteinfelds.

Miksteips "Pionieris" veikalā "115", Birznieka Upīša 15, no 25. marta! Informacija:

www.myspace.com/pionieris www.myspace.com/viensvienspieci

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu