Prāta Vētra "Ja tikai uz mani tu paskatītos" (audio) (112)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Prāta Vētras otrais singls no jaunā albuma "Tur kaut kam ir jābūt", kurš iznāks maijā.

Audio:

Gustavo: "Šajā dziesmā es no prātniekiem gribēju izspiest maksimāli daudz enerģijas, pat vairāk, nekā prasītos. Un tas izdevās."

Renārs Kaupers: "Manuprāt, labākā roka dziesma, ko līdz šim esam radījuši. Un cik paradoksāli, ka esam to izdarījuši kopā ar hiphopa censoni Gustavo. Dziesma ir izmisīgs iemīlējušamies cilvēka dvēseles kliedziens – tik netverami liels kā visums un tik konkrēts kā asara. "Ja tikai uz mani tu paskatītos" tika sarakstīta 2007. gada vasarā Mellužos dažas nedēļas pirms PV uzstāšanās Siguldas 800 gadu pasākumā."

Rītdien, 23. aprīlī, plkst. 10 visās gandrīz 200 "Biļešu servisa" kasēs, "Reklamarket" biļešu tirdzniecības vietās un interneta veikalā www.ticketservice.lv tiks sākta Prāta Vētras koncerttūres "Tur kaut kam ir jābūt" biļešu tirdzniecība.

Tirdzniecībā būs pieejamas gan sēdvietas, gan stāvvietas uz koncertiem Jelgavā, Preiļos, Ventspilī, Valmierā un Rīgā. Uz Liepājas koncertu biļešu tirdzniecība pagaidām sākta netiks.

Pirmo stāvvietu biļešu cenas būs Ls 7, pēc tam biļešu cena pieaugs līdz pat Ls 25, sēdvietu biļetes maksās 15 līdz 50 Ls. Katrs pircējs varēs iegādāties ne vairāk kā piecas biļetes. Internetā uz koncertiem būs pieejamas arī pdf biļetes, kuras katram skatītājam pašam ir iespējams izdrukāt mājās.

Komentāri (112)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu