Igo "Varbūt kādreiz" (audio) (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: M.Fomins)
References: API SITE

Mūzikas izdevniecība "Antena" piedāvā Igo jaunāko singlu "Varbūt kādreiz", kuru dziedātājs radījis kopā ar Fēliksu Ķiģeli.

Audio:

Jauno Igo dziesmu, kas līdz šim nav bijusi pieejama nevienā albumā, šonedēļ varēs lejupielādēt ekskluzīvi mājas lapā www.PlatformaMusic.lv.

Dziesmas mūzikas autors ir Fēlikss Ķiģelis, tekstu sacerējis Igo. Ieraksts un aranžējums - E.Kronbergs, M.Linde, M.Burkevics, J.Kristons, I.Kerēvica. Dziesmas producents- Igo.

Savu pirmatskaņojumu jaunais singls piedzīvoja Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvā 24.februārī.

Igo (foto: M.Fomins)

Par sadarbību ar Igo mūziķis Fēlikss Ķiģelis saka: "Igo ir augstākās raudzes mūziķis un mana autoritāte jau kopš bērnības, tāpēc man vienmēr ir liels prieks un pagodinājums sadarboties ar viņu. Esmu gandarīts par šo mūsu kopdarbu un ceru, ka arī klausītājiem dziesma patiks."

Joprojām turpinās Igo 30 skatuves gadu koncerttūre, kas sākās pērn 19.septembrī. Tūres ietvaros visā Latvijā jau notikuši vairāk nekā 30 koncerti. 24.aprīlī Igo uzstāsies Liepājā, Latviešu biedrības namā, 25.aprīlī – Viesītē, bet 15.maijā – Rūjienā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu