Lady’s Sweet "Laba slava sniedziņam" (audio) (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Šarmantās un dzīvespriecīgās būtnes - vokālais trio "Lady’s Sweet" un komponists Kārlis Lācis piedāvā sagaidīt pirmo sniegu ar visiem zināmo ziemas dziesmu "Laba slava sniedziņam" pavisam jaunās skaņās.

Audio:

Šī ir viena no 12 dziesmām, kas tiks iekļauta Lady’s Sweet pirmajā dziesmu albumā – "Princešu ziemas dziesmas". Sirsnīgākās un populārākās Ziemassvētku dziesmas atdzīvosies jaunās skaņās komponista Kārļa Lāča aranžējumā. Šobrīd notiek mēģinājumi un gatavošanās ierakstam kopā ar profesionāliem mūziķiem - Gintu Pabērzu, Kasparu Zemīti un Mārci Auziņu. Lielākā daļa šo pasakaino dziesmu būs dzirdamas sapņainā koncertuzvedumā visai ģimenei "Princešu stāsts" pēc O.Vailda sirsnīgās pasakas „Laimīgais princis” motīviem. Pirmizrāde gaidāma 19.decembrī Dailes teātrī, režisors Dž.Dž. Džilindžers.

"Princešu ziemas dziesmu" albumā un koncertuzvedumā "Princešu stāsts" pilnīgi jaunā skanējumā un izpildījumā dzirdēsiet tradicionālās Ziemassvētku dziesmas, kurām jaunu un modernu skanējumu ir devis komponists Kārlis Lācis.

Vokālais trio Lady’s Sweet (Karīna Tropa, Vineta Elksne un Jolanta Strikaite) savu radošo muzikālo darbību sāka sadarbībā ar grupu "Sweet Waterz", koncertuzvedumos "Cabaret plin plin" un "Cabaret Artelis". Līdz šim veiksmīga sadarbība dažādos projektos notikusi ar dziedātāju Intaru Busuli un komponistu Zigmāru Liepiņu (rokoperā "Lāčplēsis", koncertuzvedumā "Kapteiņu stāsti").

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu