Detlef Zoo "Love Town" (video) (61)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa "Detlef Zoo" ar saviem radošajiem domubiedriem pirms kāda laiciņa jau atgriezušies no Mančestras, kur uzfilmēts videoklips dziesmai "Love Town" no grupas jaunā albuma "Skapī".

"Mančestra ir pilsēta ar īpašu auru un nopelniem britu mūzikas vēsturē. No turienes nākušas neskaitāmas lieliskas grupas - The Smiths, Joy Division, New Order, Happy Mondays, The Stone Roses, Oasis, The Verve, Elbow, Doves u.c. Gan šīs tradīcijas, gan pilsētas atmosfēra un kolorīts šķita labi sasaucamies ar mūsu mūzikas izjūtu un dziesmu Love Town. Tādēļ arī šāda izvēle," saka Detlef Zoo līderis Uldis Dirnēns.

Filmēšana Sandija Lūsēna, Jura Pīlēna un Ulda Dirnēna vadībā notika gan Mančestras industriālajā daļā, gan pilsētas centrā, gan vietā, kur mēģinājumus aizvada vairākas vietējās grupas. Jāpiebilst, ka "Love Town" ir grupas nākamais radiosingls, kas jau tuvākajā laikā sāks skanēt radiostacijās; vienlaikus gaidāma arī videoklipa nodošana skatītāju uzmanībai.

AC_FL_RunContent( ''codebase'',''http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0'', ''width'',''320'', ''height'',''295'', ''src'',''http://www.lmk.lv/images/mediaplayer'', ''quality'',''high'', ''bgcolor'',''#000000'', ''name'',''movie'', ''allowfullscreen'', ''true'', ''allowscriptaccess'',''sameDomain'', ''flashvars'', ''&file=http://www.lmk.lv/uploads/video/encoded/2655.flv&height=295&width=320&frontcolor=0xFFFFFF&backcolor=0x000000&lightcolor=0xcccccc&autostart=false'', ''pluginspage'',''http://www.macromedia.com/go/getflashplayer'', ''movie'',''http://www.lmk.lv/images/mediaplayer'' );

Komentāri (61)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu