Zane Dombrovska "Zinu!" (audio) (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Dziedātāja Zane Dombrovska piedāvā jaunu, emocionāli gleznainu singlu "Zinu!". Šīs dziesmas teksta un mūzikas autore ir pati Z.Dombrovska, aranžējums tapis, sadarbojoties ar pianistu Raimondu Petrauski.

Audio:

"Zinu!" ir pirmais singls no topošā Z.Dombrovskas soloalbuma, ko plānots izdot vasarā, tā ierakstā piedalās arī sitaminstrumentālists Rihards Zaļupe un saksofonists Oskars Petrauskis. Šis būs otrais Zanes Dombrovskas albums pēc 2006. gadā izdotā albuma "Taa ES". To, ko patiesībā zina vai nezina dziedātāja, protams, varēs dzirdēt jaunajā albumā, taču "Zinu!" ir pirmā dziesma – stāsts, ko Zane izstāsta saviem klausītājiem. Stāsts par iemīlēšanos, pavasari, saulainu atgriešanos laikā un brīvību.

Pianists Raimonds Petrauskis atklāj, ka ar Zani muzikāli sadarbojas jau gandrīz desmit gadus, taču pazīstami abi ir jau kopš bērnības un kopā mācījušies Auces bērnu mūzikas skolā.

"Protams, tik ilgi sadarbojoties, ir radušies arī vairāki savstarpējie humori, viens no tiem skan - tā jau nebūs Dombrovska, ja nepamācīs pianistu, kā jāspēlē klavieres! Bet, ja nopietni, tad Zane ir mācījusies klavierspēli un viņai kā dziesmu autorei ir savs viedoklis, kā dziesmai būtu jāskan. Tāpēc, strādājot pie jaunā albuma, gandrīz jau par tradīciju ir kļuvis katrā dziesmā atrast "īpašo vietu", kur Zane pati ar savu autora roku iespēlē savas muzikālās idejas. Izņēmums nav arī singls "Zinu!"," tā R.Petrauskis.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu