Amber "Little Tune For You" (audio) (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Dziedātāja Amber (Aija Vītoliņa), kura ir viena no dziedošajām dīvām, kuras 29. maijā uzstāsies Dzintaru koncertzālē notiekošajā "LaFleur DĪVU NAKTĪ", ir ierakstījusi speciālu dziesmu šim vakaram un nodod to klausītāju vērtējumam.

Audio:

Dziesmas nosaukums ir "Little Tune For You". Tas ir romantisks un arī seksīgs stāsts par kādu meiteni, kura aicina savu puisi mest pie malas visas ikdienas rūpes un kopā ar viņu ļauties vieglprātīgām izklaidēm naksnīgajā pilsētā.

Singla autori ir pazīstami holandiešu mūziķi Roberts Fišers un Mārtens Hove. Sākotnēji dziesma bija paredzēta viņu pašu džeza dīvai Mirjamai Hāsbekai, bet kad Roberts izdzirdēja Aijas versiju, viņš piekrita šo dziesmu dāvināt tieši viņai piebilstot:

"Viņa ir lieliska! Man jo īpaši patīk viņas “ad libitum” dziedājums dziesmas otrajā daļā, tas skan tik viegli un pārliecinoši. Un izskatās viņa vienkārši satriecoši! Esmu sajūsmā!"

Aija pati par dziesmu saka: "Tā ir ļoti skaista, vienkārša un sirsnīga dziesma."

29. maijā "La Fleur DĪVU NAKTS" koncertšovā šo dziesmu izpildīs visu dalībnieču kopkoris, bet koncertā ir gaidāms vēl viens jaunas Amber dziesmas pirmatskaņojums. Pagaidām tiek atklāts tikai tas, ka tā būs latviešu valodā un tās autori ir Kārlis Lācis un Karīna Tropa.

Amber šobrīd strādā pie jaunām dziesmām un veido materiālu savam albumam, kurā pārsvarā visas dziesmas būs latviski.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu