Astro'n'out "Nē Gravitātei" (audio) (52)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Grupa Astro’n’out pirms debijas albuma iznākšanas iepazīstina ar singlu "Nē Gravitātei".

Audio:

Īsi pirms sava debijas albuma izdošanas grupa Astro’n’out iepazīstina savus klausītājus ar singlu "Nē Gravitātei". Dziesmai tapis arī videoklips.

"Dziesma „Nē Gravitātei” stāsta par fizisku atraušanos no zemes, par augstuma vilinājumu un sajūtām, kas citkārt pārņem, uzkāpjot uz kāda jumta vai paceļoties ar lidmašīnu gaisā, kad ļaujies utopiskai domai, ka varētu dzīvot arī citā - „mākoņu krūšu” līmenī,” skaidro dziesmas autore un „Astro’n’out” vokāliste Māra Upmane. Viņa stāsta, ka singls aicina domāt arī par garīgu pacelšanos – spēju atbrīvot prātu un ļauties lietām, kas sniedz lidojuma sajūtu.

Jaunais grupas singls tiks iekļauts grupas debijas kompaktdiskā kopā ar publikas simpātijas iekarojušiem singliem, kā „Daļa Rīgas” un „Tanki”.

Drīzumā televīzijā varēs vērot arī "Nē Gravitātei" veidoto videoklipu, kas tapis, pateicoties Valsts akciju sabiedrības „Latvijas gaisa satiksme” atbalstam, un filmēts LGS teritorijā, Rīgas lidostā un Ikšķiles lidlaukā. Klipa režisors ir Efraims Smits, operatori - Mikus Meirāns un Jānis Skulme, scenārija autors – Kārlis Strēlis, producents – Ivars Preimanis no „Boomfilms”.

Komentāri (52)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu