S.I.L.S. "Beigu dziesma" (audio) (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Pēc ilgāka klusēšanas brīža grupa S.I.L.S. gatavojas izdot savu debijas albumu un kā nelielu ieskatu tajā piedāvā singlu "Beigu dziesma".

Audio:

Grupa dibināta aptuveni pirms deviņiem gadiem, piesakot sevi plašākai auditorijai ar dziesmu "DLS2", kas guvusi atzinību gan radio SWH, gan arī daudzu reģionālo radiostaciju topos, bet "Dziesma par sievieti Vāvu no Ruandas" iekļauta Radio SWH veidotajā izlasē "Priekšnams". Grupa sniegusi neskaitāmus koncertus un kļuvusi par vienu no iecienītākajām apvienībām “postgrunge” mūzikas klausītāju vidū!

Grupas ģitārists un dziedātājs Ģirts Strumpmanis par gaidāmo albumu stāsta:

"Nevar teikt, ka šis albums būs tāds, kas pilnībā raksturotu mūsu šā brīža sajūtas un muzikālo uztveri, jo tas tomēr ir tapis diezgan ilgi un daudzas no tajā iekļautajām dziesmām radītas vēl grupas pirmsākumos. Albumā būs dzirdamas arī pavisam jaunas un nedzirdētas kompozīcijas, jo mēs vienkopus vēlējāmies salikt to, ko esam darījuši no grupas izveidošanas līdz pat šim brīdim, tādējādi noslēdzot konkrētu posmu grupas dzīvē."

"Tieši tāpēc klausītāju vērtējumam piedāvājam ”Beigu dziesmu”, kuras teksta autors ir kādreizējais S.I.L.S. ģitārists Rolands Seleckis, kurš ir ļoti nozīmīga persona grupas S.I.L.S. vēsturē," turpina dziesmas mūzikas autors Ģirts.

Jaunais grupas S.I.L.S. singls digitāli pieejams www.doremi.lv, www.booms.lv, www.grupa.lv , un 19.aprīlī grupa sniegs singla prezentācijas koncertu kosmiski mājīgajā, pavisam nesen atklātajā klubā "Space Dog" Vecpilsētas 19, kur trīs zālēs atmosfēra būs paredzēta intrigai, izlādei un relaksācijai.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu