Lietotas mēbeles no Holandes "Klīstošais holandietis" (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Pieci jauni puiši no grupas "Lietotas mēbeles no Holandes", hipiju ideoloģijas pārņemti un Led Zeppelin daiļrades ietekmēti, ir uzdrīkstējušies atdzīvināt 70. gadu skanējumu.

Audio:

Paši to dēvē par melodiski blūzīgu roku un šeit piedāvā noklausīties savu līdz šim labāko dziesmu "Klīstošais holandietis".

Viss "Lietotu mēbeļu" stāsts sākās 2002. vasarā. Bija neliela kompānija, kurā neizskaidrojamā veidā katram patika 70. gadu stils un mūzika – visi centās līdzināties hipijiem, dzīvoja hipiju dzīvesveidu, audzēja garus matus. Mērķi bija ļoti augsti – taisīt revolūciju ar miera un saskaņas palīdzību, kā Džons Lenons, vai arī rīkot grandiozu, cilvēkus vienojošu festivālu, tādu kā Woodstock’69...

Šodien pārliecinoši var apgalvot, ka mūzika vairs nav tikai palīglīdzeklis dzīvei, bet gan pati dzīve tiek pozicionēta kā palīglīdzeklis mūzikai. „70. gadi ir mūsu laiks, un gribot vai negribot, patiesi no sirds, mēs dzīvojam savā pasaulē, kur paši sev diktējam savus noteikumus! Mūsu mērķis ir taisīt revolūciju katrā cilvēkā individuāli, mēs gribam mainīt mūsdienu pretrunu, mietpilsonisma un ļaunuma bagāto pasauli!!! Galvenais, ko gribam panākt, lai pēc iespējas vairāk cilvēku izkāpj no pelēkās straumes, kļūst krāsaini!” – tā „Lietotas mēbeles no Holandes”. Artūrs Lukševičs – balss, Jānis Lukševičs – soloģitāra, Miķelis Šķēle – basģitāra, Edgars Roga – bungas un Gatis Krievāns – ritma ģitāra.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu