Mofo "Mīnu lauks" (audio) (36)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

"Mīnu lauks" ir Mofo dziesma no jaunā albuma, kuru nupat var saukt par pabeigtu. Audio: Mofo "Mīnu lauks"

Pagājušā gada laikā tapušas aptuveni 20 skices, no kurām 12 ierakstītas Zviedrijā Petera Helmsa (Peter Helms) meža mājā. Tieši gadu pēc pirmajiem studijas darbiem albums ir pabeigts, un tam dots vārds "Raķete".

Albuma ieraksta ģeogrāfija ietver arī Kopenhāgenas konservatoriju, Rīgas "Sound Division Studio" un Bristoles "Optimum", kurās skaņu meistari Peteris Helms, Gatis Zaķis un Shawn Joseph ierakstam piebūra savu auru.

Mofo vēsture ir mazliet garāka, bet pašreiz grupā, kopš 2006.gada rudens spēlē - Pēteris Lunde, Toms Ostrovskis, Edgars Rubenis un Arnis Račinskis, visiem grupas dalībniekiem ir bagāta pieredze dažādos Latvijā pazīstamos ansambļos.

Grupas pirmais albums iznāca 2006.gada jūlijā, un tajā tika iekļauti pazīstamākie Mofo skaņdarbi – arī "Nekas nav beidzies", "Daudz par daudz", "Es tevi nopirkšu", BPP (Baložu Pilni Pagalmi) dziesmas "Mans lielais rakstāmgalds" versija.

Audio: Mofo draugiem

Tuvākā iespēja satikt Mofo būs 25.aprīlī "Studentu klubā". Ieeja no plkst. 22:00. Ieejas maksas: studentiem 3,00 Ls; ne-studentiem 4,00 Ls.

Mofo draugiem Mofo draugiem

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu