Kaņepe pied. Litijs "Kultūra" (audio) (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau vairākus gadus Latvijas Hiphop/Rap mūzikā darbojas abstrakts poētiķis - mākslinieks Kaņepe. TVNET piedāvā noklausīties skaņdarbu "Kultūra" no Kaņepes debijas albuma. Konkurss!

Albumā piedalās: Runu Zāle (bū-š, Reinšteins, wiesturz) Silio, Litijs, Ēna, Vai Mans, Dj AG & Raitis, Dj Krī.

Bijušās grupas "Runātāji" (2001 - 2004) radītājs, izpildītājs un producents. Tagad viens no "Runu Zāles" enerģijas vienotājiem. Kaņepe beidzot izdod savu pirmo garadarbu, kurš varētu būt jauns pavērsiens vietējās repa mūzikas izaugsmei, akcentu liekot uz runas tehniku un dažādo viesmākslinieku atšķirīgajām vārdu plūsmām un domu gājieniem. Šo disku interesantu padara fakts, ka tajā iekļautie skaņdarbi ierakstīti ar savstarpēji lielu laika intervālu.

Kaņepes albums "Tad, kad nāk... tie vecie labākie" ir abstrakts jēdziens savā izpausmes būtībā... Šajā albumā katra dziesma ir savādāka, veidojot vienu abstraktu domu „Tad, kad nāk.. tie vecie labākie”. Tā ir zīme, ka sekos turpinājums iesāktajam ceļam, kas ieved mūs mākslas pasaulē. Jebkurš viesmākslinieks albumā ir izvēlēts ar nodomu radīt atsevišķu runas stila tehniku, vārdu spēli un laika viļņa piedzīvojumu. Albumā būs ietverti vairāki Hiphop/Rap stili, piemēram, abstract, hardcore un strictly.

Pats Kaņepe par šo albumu izsakās vienkārši: ""Tad, kad nāk... tie vecie labākie" nav ne sākums, ne beigas, tas ir ceļojums manā ikdienā, piedzīvojumos un dzīvē iekš ZZ187. Albums ir radīts cilvēkiem, kuri patiesi saprot un ir iekšā. Miers."’

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu