Gain Fast "Brīži" (video) (30)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ veikalu plauktos nonācis pašmāju rokgrupas "Gain Fast" debijas albums "Viss mainīsies".

Video: Gain Fast "Brīži" (video versija)

Grupa atvainojas par nelielo aizkavēšanos, kas radusies albuma tehniskās sarežģītības dēļ. “Tas noteikti neliks jums vilties,” par albuma oriģinālo iesaiņojumu stāsta mūziķi.

Pirms četriem gadiem bez lielām ambīcijām klasesbiedru izveidotā popkroka apvienība attīstījusies atbilstīgi savam nosaukumam – “Iegūsti ātri”. “Brīži” kļuva par grupas zīmola dziesmu un arī liktenīgo pagriezienu ceļā uz necerētiem panākumiem. Debijas albums iezīmē svarīgu šā ceļa pieturas punktu un ir apliecinājums tam, ko spēj sasniegt patiess darbs, emociju bagātība un cilvēku saliedētība.

Grupas kodolu veidojošais trijnieks – vokālists Kaspars Zlidnis, bundzinieks Andžejs Grauds un basists Didzis Bardovskis par albumu saka: “Domām piemīt spēks, un vēlme tikt sadzirdētiem un novērtētiem ir piepildījusies. Lai arī uzskatām, ka esam vēl tikai pusceļā, zināms līmenis muzikālajā attīstībā sasniegts – to pierāda mūsu debijas albums.”

Mūzikas izdevniecības “Platforma Records” valdes priekšsēdētājs Rimants Liepiņš ir gandarīts par jaunās grupas panākumiem: “Šī ir viena no retajām latviešu grupām, kuras visi izdotie singli ir sasnieguši Radio SWH topa 1. vietu, kā arī vairākas nedēļas noturējušies 1. pozīcijā kopvērtējumā visā valstī – “Latvijas Spicē”. Man prieks, ka grupas centība un mūsu ticība vainagojusies panākumiem.”

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu