STandART "Korozija" (video) (29)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

10. novembrī elektroniskās mūzikas grupa "STandART" izdod jaunu maksisinglu "Korozija" ("Corrosion"). Skaties video!

Video: STandART "Korozija"

Diskā iekļautas vairākas agrāk neizdotas dziesmas – „Korozija”, „Aslana dziesma”, „Enerģija” un „Gadatirgus” - latviešu, angļu un vācu valodā, kā arī vairāki dziesmu remiksi, kurus veidojusi paši „STandART”, projekts „Rabar” no Rīgas, poļu mākslinieks Hien, kopīgi sadarbojušies beļģu mūziķi „Infrabuse” un Peter Vanek, kā arī Robs Holovejs jeb „Troubleshooter”, agrākais grupas „Bitstream” (remiksējuši „DM”) dalībnieks, kas šobrīd pārstāv vācu elektroniskās mūzikas leiblu „Iwari”.

Jauno disku ir producējuši Overflow, Gatis Priekulis un “STandART”. Singlā būs atrodami arī 2 jauni video „Korozija” un „Enerģija”, tapuši režisoram - grupas dalībniekam Kalvim Kluburam sadarbojoties ar Kristapu Kalnu, Ivaru Preimani un Agnesi Ivani. Būs skatāms arī jau zināmais „Tālbraucēja šofera sapnis 2005” – visi klipi angļu versijās.

„STandART” ir viena no retajām grupām Baltijā, kas tik plaši lieto analogo sintezatoru skanējumu un koncertos iespējami daudz spēlē „dzīvajā”, kas šādai mūzikai nav pārāk raksturīgi. Grupa ir uzstājusies „De/Vision” Rīgas koncerta pēcballītē, spēlējusi kopā ar „The Ancient Gallery” un „Lowe”, kā arī izveidojusi remiksu grupai „Camouflage”. Singls „Korozija” ir ceturtais „STandART” izdotais disks.

Singla „Korozija” izdošanai sekos arī neliela koncertu virkne „Korozijas tūre / Corrosion Tour”:

10.nov. „Fontaine Palace”, Liepāja (+ VJ Montuss, DJ Gatis) 11. nov. „Tamsta”, Viļņa, Lietuva 12. nov. „Bitīt matos”, Radio NABA 19. nov. „I Love You” bārs, Rīga 1. dec. „MicRecBārs”, Rīga („Camouflage” koncerta pēcballīte)

Pilns koncertu saraksts atrodams grupas MySpace lapā – http://www.myspace.com/standart - iespējami papildinājumi.

Reizē ar singla izdošanu aktīvu darbību atsāk arī grupas mājaslapa http://standartmusic.lv

Audio:

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu