STandART piedāvā divus video un dubultsinglu (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Elektroniskās mūzikas grupa STandART digitālā formā piedāvā jaunu dubultsinglu "Mans svētums/Austrālija".

Singlā iekļautas abu tituldziesmu radioversijas latviešu un angļu valodā, poļu mākslinieka Hien veidots remikss dziesmai "Australia", kā arī vācu un itāļu electro izpildītāju "Law of the Dawn" un "Klonavenus" tikko izveidotas versijas agrākajam STandART singlam "Korozija".

Tituldziesmas tapušas Siguldas skaņu studijā sadarbībā ar Kasparu Tobi no grupas "Dzelzs vilks". Dziesmu pilna garuma versijas atrodamas albumā "Australia", kurš šoziem tika nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai kategorijā "Labākā debija". Dziesmas "Mans svētums" ierakstā vargānu ir iespēlējis Mārtiņš Links.

Singls lejupielādējams doremi.lv:

Abām tituldziesmām ir izveidoti jauni video - gan latviskajām versijām, gan angliskajām "My Holiness" un "Australia". Klipi pārsvarā uzņemti dažādās Latvijas vietās pie jūras. Dziesmas "Mans svētums" videoversijā iekļauti kadri no STandART koncerta Tallinā.

Jau tuvākajā laikā kļūs pieejama atjaunotā grupas mājaslapa http://standartmusic.lv.

STandART – Austrālija (2008)

STandART – Mans svētums (2008)

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu