No Neighbours ft. Ksenija "Addicted" (audio) (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Mums daudzi jautā – kur pazuduši No Neighbours? Vai grupa ir izjukusi? Kas notika ar ierakstīto albumu? Kad būs kāds koncerts?

Audio:

Grupa atklāja: "Nu ir pienācis tas brīdis, kad varam beidzot atbildēt uz dažiem jautājumiem. Īsi pēc tam, kad 2004. gadā tika pabeigts darbs pie albuma ieraksta, ģimenes apstākļu dēļ uz dzīvi Luksemburgā pārvācās mūsu basists un vienkārši tuvs draugs Sandis. Grupa no paša sākuma bija labāko draugu trio, un atrast aizstājēju aizbraukušajam ģimenes biedram izrādījās grūts uzdevums. Kādu brīdi mēģinājām Sandi aizstāt ar vairākiem mūsu draugiem - basu spēlēt pratējiem, par ko viņiem visiem sakām lielu paldies."

Nomainot nosaukumu uz "Smith&Wesson", tika ierakstīts demo un nospēlēti vairāki koncerti. Laikam ejot, komandai pievienojās Mārtiņš (taustiņi) un Andrejs (bass). Un nu savāktajam sastāvam izdevās reanimēt „No Neighbours” garu un dvēseli – ar prieku atjaunojot veco labo nosaukumu. Grupa ierakstīja savu pirmo singlu ar nosaukumu "Addicted", kā vokālu pieaicinot Kseniju no Tribes of the City.

Šobrīd No Neighbours gatavo "debijas albumu", no kura tuvākajā laikā tiks atrādītas pa kādai dziesmai.

Atzīmējot savu atdzimšanu un topošo ierakstu, tiks nospēlēts arī kāds koncerts – 2. maijā Studentu klubā kopā ar pašmāju "The Mundane" un Lietuvas grupu "Flamingo". Gaidāms arī kāds pārsteigums pašiem – tiek plānots, ka uz skatuves uzkāps arī Sandis, kurš speciāli šim koncertam atbrauks uz Latviju. Tā ka – tiksimies koncertā!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu