Morning After "lido" (video) (30)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klusajās Vecrīgas ielās netālu no Doma baznīcas kādā bārā grupa "Morning After" uzsauca savu pirmo videoklipu dziesmai "lido", kas tapis sadarbībā ar jauno, daudzsološo režisori no Maskavas Žannu Kuzmovu.

Video: Morning After "lido"

Pasākuma laikā grupa iepazīstināja klausītājus ar filmēšanas procesa aizkulisēm. Videoklipa filmēšanas komanda piedzīvoja daudz amizantu brīžu, kad sākotnēji plānotās scēnas tika mainītas uz vietas, pielāgojoties apstākļiem. Diezgan pikantās situācijas, kurās nonāca dziedātāja Agate, bija neierastas, un tādēļ tas bija liels izaicinājums visai filmēšanas komandai.

Gada laika maiņa no zelta rudens uz ziemas balto segu, pārsalis operators un režisore, dejojot nomītās kājas, neveikls rīts baltos vīriešu kreklos, skrējiens ar riteni, kas sver 35 kilogramus, pārī vairākām dzelzceļa sliedēm vismaz 20 reizes, un tas viss ar smaidu uz lūpām, galvu reibinošā skrējienā. Ne tikai videoklipa stāstā abi puiši tā arī nesatikās, bet arī dzīvē, toties prezentācijas laikā abiem radās tāda iespēja un mirklis bija neviltoti amizants. Abi puiši atzina, ka vēl joprojām nejūtas kā konkurenti, tikai kā uzvarētāji.

Videoklipa režisores un scenārija autores Žannas labākā īpašība ir nianšu izjūta, filmējot trīs minūšu scenārijā paredzēto dinamiku. Žanna ir atgriezusies Latvijā, lai filmētu mūzikas videoklipu un piedalītos arī citos televīzijas projektos, kā režisore un scenāriju autore. Režisore atzina, ka filmēšanas process bija pārsteigumu pilns un tas bija liels izaicinājums gan tehniski, gan radoši.

Mūzikas autori: Māris Vitkus, Jānis Olekšs, Agate Dombrovska, Miķelis Studers, Dairis Petrauskis, Toms Rudzinskis.

Teksta autore Agate Dombrovska.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu