Bez PVN un Ingars Gusāns (Borowa Mc) piedāvā jaunu dziesmu (21)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šis ir jaunākais grupas "Bez PVN" un Ingara Gusāna (Borowa MC) kopprojekts, kas ierakstīts pagājušā gada nogalē un beidzot ir nonācis līdz radiostacijām.

Audio:

Grupai "Bez PVN" šis ir paredzēts kā pēdējais radiosingls pirms debijas albuma “Pyrms Vuorda” iznākšanas. Albums gaidāms decembra vidū, īsi pirms pašas grupas darbības 3 gadu dzimšanas dienas.

Tas gan nav pirmais grupas "Bez PVN" kopprojekts ar "Borowa MC" dalībniekiem. Pirms 2 gadiem grupa sadarbībā ar borowiešiem jau ierakstīja dziesmu "Sovā nazinī". Taču šoreiz dziesmas ideja pieder pašam Ingaram un dziesma "Vosoruošona" tika ierakstīta, sadarbojoties abu grupu pārstāvjiem.

Grupa "Bez PVN" sākusi savu darbību 2003. gada 27. decembrī, līdz ar pirmo koncertu Kārsavas Tautas namā. Dotajā brīdī grupā darbojas 4 jaunieši no Latgales, kas dzied un spēlē valodā, kurā domā, un pārstāv tādu vēl nebijušu stilu pasaulē kā latgaļu rock. Grupā darbojas:

Kristaps Rasims (Kips) – balss, elektriskā ģitāra; Latvijas Kultūras akadēmija, aktiermeistarības students; Guntis Rasims (daGunchi) – balss, akustiskā ģitāra, akordeons; BA “Turība”, PR students; Aija Repša (Aja) – bass ģitāra, flauta; LKA, Starptautisko attiecību studente; Artūrs Morozs (Arča) – sitamie instrumenti.

“Bez PVN” pastāvēšanas laikā ir piedalījusies gandrīz visos lielākajos Latvijas jauno grupu festivālos un konkursos un guvusi vērā ņemamus panākumus, īpaši skatītāju atbalstu. Viņi bijuši īpašie viesi tādos lielākajos Latvijas mūzikas festivālos kā “Osvalds 2005, 2006”, “Muzykys Skrytuļs 2005, 2006”, “Tu esi pamanīts 2006” u.c. Grupa un tās pārstāvji ir darbojušies arī vairākos projektos.

Pašlaik ļoti aktuāls ir arī viens no iepriekšējiem radiosingliem “Izzeimuots nu Rosys”, kas videoversijā ir atguvis savu “otro elpu” un ļoti labus panākumus parāda Latvijas televīzijas kanālos. Latvijas Mūzikas kanāla TOP 20 (LMK) tas atrodas desmitniekā, bet LTV 7 radījumā SeMS jau pirmajā nedēļā ierindojās 1. vietā un jau pāris mēnešus atrodas trijniekā. Tāpat iepriekšējais radiosingls “Mes Poshi” Latgales Radio TOP 20 nu jau astoņas nedēļas atrodas 1. vietā.

Dziesmas “Vosoruošona” ieraksts veikts Siguldas SS.

Mix un māsters – Kaspars Tobis Teksta autors – Līga Rundāne Mūzikas autors – Ingars Gusāns

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu