SuperHuman "Kad nakts" (audio) (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Atgriežoties no Viļņas, kur SuperHuman atklāja vēl vienu Billija Aidola koncertu Baltijā, grupa piedāvā klausītājiem jauno singlu "Kad nakts".

AUDIO: "Kad nakts".mp3 (14 mb)

Kā vēsta grupas dalībnieki, šo dziesmu viņi ir izvēlējušies, cilvēku reakcijas iespaidoti.

"Koncertos ir ļoti viegli saprast, vai tava jaunā dziesma iekaro klausītāju - zāles reakcija izsaka visu. Un gadījumā ar "Kad nakts" reakcija vienmēr ir bijusi ļoti laba," vēsta grupas basists Eds. "Šī dziesma ļaus cilvēkiem novērtēt grupas lirisko pusi. Arī Billijs Aidols, noklausoties dziesmas no mūsu EP "Taste It", īpaši atzīmēja šīs dziesmas versiju angļu valodā „Alone”!" piebilst ģitārists Uldis.

Grupas iepriekšējais singls "Voices", neskatoties uz Latvijai nepierasti smago skanējumu un izaicinošo tekstu angļu valodā, veiksmīgi prezentēja grupas sadarbību ar britu producentu Gregu Haveru. Dziesma vairākas nedēļas atradās SWH Rock populārāko dziesmu pirmajā desmitniekā, kā arī visa jūnija garumā tika iekļauta radiostaciju apvienotajā topā "Latvijas Mūzikas Spice".

Visu papildu informāciju var meklēt grupas mājas lapā: www.superhuman.lv

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu