Latvian Blues Band & Intars Busulis "Be my lady" (audio) (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Latvian Blues Band un Intars Busulis piedāvā dziesmu “Be my lady”.

Audio:

Latvian Blues Band un Intara Busuļa sadarbība sākās pagājušā gada oktobrī, kad Intars tika pieaicināts uzstāties LBB koncertā “Sapņu fabrikā”.

Noslēdzoties šim veiksmīgajam projektam, mūziķi nolēma vienu no koncertā izpildītajām dziesmām kopīgi ierakstīt studijā, lai vēlāk to atkārtoti nodotu klausītāju vērtējumam.

Tuvāko mēnešu laikā tiks izdots arī jau minētā koncerta DVD ieraksts, kā arī jaunais Latvian Blues Band studijas CD, ko producējis blūza pasaulē ļoti augsti novērtētais mūziķis un producents Djūks Robilards (Duke Robillard) no ASV.

Savukārt jau 29. un 30. augustā Latvian Blues Band aicina visus labas mūzikas cienītājus doties uz Zaķumuižas stadionu, kur notiks Baltijas blūza festivāls – tajā piedalīties aicināti mākslinieki gan no Baltijas valstīm, gan ASV; informācija par programmu pieejama festivāla mājas lapā www.balticbluesfest.com.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu