Māris Rīmenis Vs Steve Mac "Štrombergs Revenge" (audio) (49)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Šorīt pirmatskaņojumu Radio SWH ēterā piedzīvoja audio huligānu "Everybody B" jaunākais meistarstiķis - "Štrombergs Revenge".

Audio:

Puiši, kas pirms četriem gadiem savienoja Anatolija Kreipāna Eiropas čempionāta futbolā izšķirošās kvalifikācijas spēles komentāru fragmentus ar Outkast grāvēju "Hey Ya", pēc četru gadu klusēšanas dziesmā iemūžinājuši Māra Rīmeņa aizrautīgo komentāru Māra Štromberga BMX finālbraucienam, kas vainagojās ar vienīgo Latvijas zelta medaļu Pekinas olimpiskajās spēlēs. Rīmeņa vārdu plūdumam klāt pievienots šīs vasaras Eiropas house superhīts, producenta Stīva Maka "Paddy''s Revenge"!

"Štromberga zelta medaļa ir vislabākais, kas Latvijā noticis, kopš Verpakovskis iegāja soda laukumā! Štromberga uzvaru svinējām līdz pat otrdienas vakaram, līdz apjēdzām - kopā ar abiem Māriem un Stīvu varam vēlreiz pamatīgi uzlabot garastāvokli visai Latvijai!" teikts "Everybody B" oficiālajā paziņojumā presei.

Komentāri (49)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu