Liene Šomase "Uzsniga sniedziņš balts" (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Populārā latviešu dziedātāja Liene Šomase, kura pavisam nesen savus cienītājus iepriecināja ar jaunā Raimonda Paula dziesmu albuma "Mēs jau sen to bijām pelnījuši" tituldziesmu, sagatavojusi patīkamu pārsteigumu saviem klausītājiem Ziemassvētkos.

Audio:

Studijā tikko pabeigts brāļu Ziemeļu nu jau par latviešu popmūzikas klasiku uzskatītās dziesmas "Uzsniga sniedziņš balts" jaunas versijas ieraksts. Dziesmu no jauna aranžējis Julians. Mūzikas autors ir Āris Ziemelis, bet dziesmas pamatā ir dzejnieka Māra Čaklā dzejolis.

Dziesmas mūzikas autors, noklausoties jauno versiju, atzina: "Līdz šim biju dzirdējis arī citas versijas šai dziesmai, taču neviena no tām mani tā īsti neuzrunāja. Šī versija man ļoti patīk. Tai ir patiesi sirsnīga, mīļa un gaiša noskaņa."

20.decembrī Liene Šomase piepildīs savu sapni un sniegs pirmo Ziemassvētku solokoncertu Kino "Rīga" lielajā zālē. Biļetes uz šo koncertu jau ir gandrīz izpārdotas.

Liene Šomase: "Ziemassvētki ir dāvināšanas laiks, un manā izpratnē šiem vārdiem nav tikai formāla nozīme – esmu nolēmusi iepriecināt visus savus skatītājus un klausītājus ar jaunu, pārsteidzošu Ziemassvētku koncertu, kurā būs virkne pirmatskaņojumu un vēl nedzirdētu dziesmu versiju, tostarp arī šo lielisko dziesmu."

Dziesma Mp3 formātā pieejama lejupielādei portālā Doremi.lv

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu