h2o "Brīvības iela" (audio) (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

h2o dzied par brīvību un gatavo debijas albumu.

Audio:

Grupa h2o, nupat atzīmējusi savas pastāvēšanas ceturto gadadienu, savus klausītājus iepriecina ar jaunu dziesmu "Brīvības iela", kura šonedēļ sāk skanēt Latvijas radiostacijās.

Dziesmas autori ir tandēms - basģitārists Staņislavs Judins un solists Jānis Strapcāns, kuru sadarbības rezultātā radusies arī viena no pēdējā laika latviešu dziesmu līderēm "Uzmini nu". Staņislavs atklāj, ka jaunās dziesmas mūzika tapusi jau pirms krietna laika, savukārt dziesmas tekstu Jānis radījis, atgriežoties no mācībām ASV, "kad, klejojot pa Rīgas ielām, sajusta visīstākā brīvības sajūta. Būtībā dziesma ir par garīgo brīvību, kas katram būtu jāiegūst, lai spētu izdzīvot vienmēr un jebkur."

Jāatgādina, ka grupas iepriekšējais radiosingls "Uzmini nu" Radio SWH Gada TOP 40 ierindojās 1. vietā, bet Mūzikas ierakstu Gada balvas ceremonijā tika atzīts par pagājušā gada labāko popdziesmu.

Pavasari h2o pavada, aktīvi koncertējot un ierakstot debijas albumu, kas klajā nāks jau 3. maijā!

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu